Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

10 παράξενα λεωφορεία

Το ξέρατε ότι υπάρχουν λεωφορεία Πίκατσου (ναι καλά θυμάστε από τα Πόκεμον), διπλά λεωφορεία, λεωφορεία που επιπλέουν στο νερό; αν όχι σας δίνουμε την ευκαιρία να το ανακαλύψετε.

Ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 πιο παράξενα λεωφορεία που υπάρχουν και σας τα παρουσιάζουμε στην συνέχεια..


10.  Pikachu Kindergarten Bus: Ποιο παιδί δεν θα ήθελε να πάει σχολείο αν ήξερε ότι το σχολικό του θα είναι κάπως έτσι; 9. Upside Down Bus: Άλλο ένα παράξενο σχολικό, βγαλμένο από τον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ!8. Look Out its the Shark Bus: Οι επιβάτες μπαίνουν στα σαγόνια του καρχαρία.. βγαίνουν όμως;
7. VW Bus Tower Case: Ένα λεωφορείο για τον υπολογιστή σας!
 6.  Cruisin to School: Ένα λεωφορείο που δεν το σταματούν θάλασσες και πλημμύρες.. Ενδείκνυται για περιοχές που έχουν έντονο πρόβλημα φουσκοθαλασσιάς..

5. Japanese Cat Bus: Περισσότερο μοιάζει με γάτα παρά με λεωφορείο το συγκεκριμένο.. πού δεν είναι απαραίτητα κακό, εδικά αν μεταφέρει παιδιά στο σχολείο..4. Retro Mickey Fun: Ένα λεωφορείο για να ταξιδέψετε με τον Μίκυ και την παρέα του!3. Short Bus: Ένα πραγματικά μικρό λεωφορείο! Τόσο μικρό που τα παιδιά θα τσακώνονται για το ποιο θα προλάβει να ανέβει..
2. Two Busses in One: και όχι μόνο.. ένα μικρό λεωφορείο στην κορυφή, ένα μεγάλο λεωφορείο,δύο ποδήλατα μπροστά και το αποκορύφωμα η ταμπέλα στο πλάι: «May Peace Be With You«
1. Road Trip: Ένα λεωφορείο μίνι-ξενοδοχείο, κάτι σας μεγάλο τροχόσπιτο.. το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσετε θα είναι σε στενούς δρόμους και χαμηλά τούνελ..θέλει προσοχή!


πηγη:dinfo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου