Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τα μέτρα της Τροχαίας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Αποκλεισμένο για το κοινό το τμήμα της παραλιακής κοντά στους επισήμους


Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι, λόγω πραγματοποίησης της παρέλασης στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο πλαίσιο εορτασμού της πετείου της 25ης Μαρτίου, θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Τη  Δευτέρα 24 Μαρτίου
      
Από τις 15.00  και μέχρι τη λήξη της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση, στους δρόμους: Στρατηγού Κακαβού, Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού. Στο πάρκινγκ  που βρίσκεται όπισθεν της εξέδρας των επισήμων επί της οδού  Σουλιώτη. Καλλιδοπούλου, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου. Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου   Αλεξάνδρου.
Την Τρίτη 25 Μαρτίου:
Από τις 04.00΄ μέχρι και τη λήξη της παρέλασης, δεν επιτρέπεται η στάση και στάθμευση, στους παρακάτω δρόμους της πόλης: Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Πλατεία    Ηλεκτρικής Εταιρείας. Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτατζόγλου. Στην 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου   Αλεξάνδρου.
 Από τις 07.00΄ θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στις οδούς:  Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου. Βασ. Γεωργίου, στο τμήμα της από το Λευκό Πύργο μέχρι την Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας.
 Καλλιδοπούλου, στα τμήματά τους από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου. Στρατηγού Κακαβού. Αθαν. Σουλιώτη, στο τμήμα της από την οδό Καλλιδοπούλου μέχρι την οδό Κακαβού.  Λεωφ. Στρατού, στο τμήμα της από την οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Καυτατζόγλου. Καραϊσκάκη, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου   Αλεξάνδρου. Στην  28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της από οδό Βασ. Όλγας μέχρι τη Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου.
- Ανάλογα με τις κυκλοφοριακές συνθήκες, διακοπές της κυκλοφορίας θα γίνουν και στους γύρω δρόμους.
Επισημαίνεται  από τη Δ/νση Τροχαίας  ότι την 25η Μαρτίου το τμήμα της Λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αθανασίου Διάκου, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση θα πρέπει να συγκεντρωθούν στο υπόλοιπο τμήμα της οδού.

πηγη: voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου